Veelgestelde vragen

We accepteren betalingen met de volgende betaalmethodes:
– iDeal
– Bancontact
– Belfius 
– SOFORT Banking
– Apple Pay
– MasterCard / American Express

We adviseren met één spray maximaal 2.5 vierkante meter te bedekken met impregneermiddel voor het beste resultaat. U kunt ook onze gratis handige tool gebruiken om te bepalen hoeveel impregneer sprays u nodig heeft.

De levensduur van de impregnatie is afhankelijk van verschillende factoren en is vooraf moeilijk vast te stellen omdat iedere situatie anders is.

Wanneer bijvoorbeeld een bankstel is geïmpregneerd en deze wordt intensief gebruikt door kinderen, huisdieren enzovoorts kan het product een minder langere levensduur hebben. Het is daarna uiteraard mogelijk om het product opnieuw aan te brengen met een nieuwe spray.

Tussentijds bijhouden van de impregnatie is mogelijk door de intensief gebruikte kussens of meubelstukken te voorzien van een nieuwe laag FibraX impregnatie spray.

Indien het FibraX product goed is aangebracht heeft deze mogelijk een levensduur van tussen de 6 en 9 maanden bij nieuwe meubels, bij normaal en juist gebruik van de meubel en met een normaal slijtage gehalte. 

Ja, het is ook mogelijk om één losse spray te bestellen. Klik hier om direct naar onze webshop te gaan!

Ja, het is mogelijk dat wij de impregnatie bij u op locatie aanbrengen. Het moederbedrijf van FibraX is MeubelReinigen.com en hierdoor zijn wij in staat om bij u op locatie de impregnatie aan te brengen. 

De exacte prijzen verschillen per situatie. We bieden de impregnatie op locatie-service aan binnen onze gratis advies module. Selecteer wat u wilt impregneren en wij geven vervolgens een advies waarvan het laten aanbrengen een van de optie mogelijkheden is.

Voor bestellingen boven de €75 euro zijn de verzendkosten helemaal gratis! 

Voor bestellingen onder de €75 euro wordt er €5,95 euro in rekening gebracht voor zowel Nederland als België. 

De pakketten worden verzonden middels PostNL, DHL of GLS. 

Alle bestellingen die geplaatst zijn voor 16:00 uur worden de volgende dag bezorgd met uitzondering van zondagen en officiële feestdagen. 

Bestellingen geplaatst na 16:00 uur worden de volgende dag verpakt en verzonden.

Na het bestellen ontvangt u van ons per e-mail een Track & Trace code van het pakket.

Het aanbrengen van FibraX impregnatie is heel simpel:

1. U dient het meubelstuk even te stofzuigen om zo wat vuil en oneffenheden weg te halen

2. Vervolgens sprayt u één eerste laag aan op het meubelstuk en zorgt dat deze dekkend is

3. U laat het vervolgens één uur drogen

4. Na één uur kunt u een tweede laag aanbrengen welke ook weer volledig dekkend is

5. Hierna dient u het meubelstuk of de bank 24 uur te lagen drogen. Zorg ervoor dat kinderen of huisdieren niet op de bank zijn in deze periode, het kan de werking van het product aantasten. 

Na het bestellen van het product sturen we deze instructie nog een keer naar u toe via de e-mail.

× Hulp nodig?